Home - - Support
   
  Home  
  CONTACT  
  Us  
  Support  
  Support  
  Ordner XL  
     

 

1. Project Management

2. Maatwerk applicaties

3. Een Pro door CollegeXL

OrdnerXL Graphic Studio

Ordner XL Graphic Studio

PrintSupport ontwikkelde voor de grafisch ontwerper Ordner XL.

Ordner XL

 

Geinteresseerd? Bel/email ons voor een afspraak. (info@printsupport.nl / +31 (0)6 814 632 76)

Denken in oplossingen

Bij PrintSupport denken wij graag in oplossingen. Dit is een dagelijks proces dat borrelt en dat niet ophoudt bij de deur.

De verscheidenheid aan gerealiseerde projecten laat zien dat ons team een algemene interesse heeft in veel zaken.

In vogelvlucht vindt u hieronder een aantal projecten waar we met veel plezier aan hebben gewerkt.


1. Intranet voor een grote drukkerij met vestigingen in heel Nederland.

Naast het SAP systeem was er behoefte aan een snelle en eenvoudige manier die afdelingen (verkoop, inkoop, IT en productie) ondersteunden bij hun dagelijkse werkzaamheden. Onze opdracht bestond uit het schrijven van een plan van aanpak, het inventariseren van de behoefte en het ontwikkelen en implementeren van uiteindelijk 11 applicaties.

Met de komst van deze modules werd het mogelijk om o.a. in -en verkoopprijzen, drukwerkprojecten en papierspecificaties realtime te raadplegen en te beheren. Maar ook de decentraal gevestigde automatiseringsafdelingen kunnen online z.g. IP-nummers toekennen aan PC's en randapparatuur van 56 vestigingen.

2. Verhuizing van luchtvrachtbedrijf op Schiphol

De opdracht van de directie was om in één weekend probleemloos over te gaan naar het nieuwe pand.

Naast het inrichten van de bestaande locatie was ook een uitbreiding van de kantoortuin noodzakelijk. Door de inbraakgevoelige aard van de goederen die worden verhandeld diende het gehele complex een 'nivo 4' (hoogste)beveiliging te krijgen.


PrintSupport was projectleider en coördineerde de gehele operatie. Van bemiddeling met bouwinstanties tot het schrijven van de protocollen voor het beveiligingsplan, het hele traject behoorde tot de werkzaamheden.

In een later stadium na de verhuizing heeft PrintSupport een applicatie ontwikkeld voor het verwerken van de orders en het bijhouden van de voorraad.

3. Interim project drukkerij/copyshop

Door het plotseling wegvallen de vestigingsmanager werd PrintSupport benaderd om de dagelijkse gang van zaken te leiden.

In dit fullservice bedrijf wordt, naast high volume copying, ook digitaal drukwerk geproduceerd. Met een goed geoutilleerde boekbinderij, worden tevens boeken in kleine oplages afgeleverd. Opmaak en ontwerp gebeurt binnenshuis. Veel copy-werk wordt geleverd aan KPN en Siemens.

4. Inrichten van projectadminstratie

Bij een bedrijf, dat handelt in computer componenten, werd een tijdelijk project ingericht voor de assemblage van 25.000 computers met randapparatuur voor Turkije.

5. Ontwikkeling van Ordner XL voor ontwerpstudio

Dit ontwerpbureau had een wens om projecten beter te kunnen beheren. Door de introductie van Ordner XL hebben de medewerkers een tool om alle activiteiten binnen een project te registreren. Interne memo's kunnen nu ook digitaal worden doorgegeven en verschillende onderdelen (denk aan offertes, terugbelactie of drukwerkorder) kunnen met een alert worden getagd. Een email en een 'To Do' zorgen er vervolgens voor dat het systeem de medewerker attendeert.

Omdat b.v. uren, inkoop en extra werk overzichtelijk worden gekoppeld aan het project, is nacalculatie heel efficient uit te voeren.Overzichten per project of per klant zijn in een oogopslag te zien.

6. Herstructuring van back-office voor een audiovisueel bedrijf.

Met een explosieve groei van de activiteiten was de organisatie administratief niet adequaat ingericht. Met een nieuwe inrichting van de orderprocessing is er meer overzicht en controle gekomen over de planning en voorbereiding van projecten.

7. Ondersteuning bij inkoop van naamswijziging van grote verzekeraar

Door het in elkaar schuiven van een aantal divisies wilde deze verzekeraar ook de naam veranderen. PrintSupport heeft ondersteuning gegeven bij het plannings -en inkooptraject van alle brochures. (183 soorten)