Home - - About us
     
  Home  
  CONTACT  
  Us  
  Support  
  Support  
  Ordner XL  
     

 

1. Project Management

2. Maatwerk applicaties

3. Een Pro door CollegeXL

OrdnerXL Graphic Studio

 

Ordner XL Graphic Studio

PrintSupport ontwikkelde voor de grafisch ontwerper Ordner XL.

Ordner XL

 

Geinteresseerd? Bel/email ons voor een afspraak. (info@printsupport.nl / +31 (0)6 814 632 76)

Een leuk team.

Mooie dingen doen en maken is No.1 uitgangspunt voor de projecten bij PS PrintSupport. Ons team van specialisten hebben ieder hun persoonlijkheid en expertise, die ertoe bijdraagt dat uw vraagstuk van vele kanten kan worden bekeken. Binnen gestelde kaders uw bedrijf beter maken is de uitdaging die wij voor onszelf stellen.

Hieronder vindt u de drie vakgebieden waarvoor wij dagelijks enthousiast al onze energie de ether inslingeren.
Project Management - Support

- Ronald Post Linkedin

Als eigenaar van PrintSupport houdt Ronald zich bezig met de dagelijkse gang van zaken en het coördineren van de verschillende projecten die lopen.
Tevens is hij het commerciële aanspreekpunt voor onze drie bedrijfsdisciplines.Ordner XL - Software

- Bert ten Oever Linkedin

Bert houdt zich voor PrintSupport voornamelijk bezig met scripting van Filemaker Pro gerealiseerde administraties. Met een zeer pragmatische inslag ontrafelt hij complexe vraagstukken en met hem is scripting een feest.

- Nico Meijer Linkedin

Nico ontwikkeld webapplicaties en hij is dan met name verantwoordelijk voor de technische vormgeving van de 'engines'. Maar ook hosting en webdiensten als eMarketing behoren tot zijn vakkundigheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat de gebouwde oplossingen, van zijn hand, voldoen aan alle aspecten van een functionele applicatie.

- Tryntsje Veenstra Linkedin

Tryntsje ontwikkeld webapplicaties en is ook grafisch ontwerpster. Met een uitgebreide kennis van internet en een bijzondere creativiteit krijgt zij het voor elkaar om ontwerp, structuur en vindbaarheid uitstekend op elkaar aan te laten sluiten.

Opleidingen - College

- Robert van der Meijden Linkedin

Robert is Educator met een E. Opleidingen geven is één maar de stof laten aankomen is een vak apart. Robert heeft een achtergrond in Marketing. Hij ondersteunt bedrijven in het schrijven van concepten en begeleidt veranderingsprocessen.